FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

550 božićnih drvaca "Za 1000 radosti"

ZAGREB, 11. prosinca 2004. (Hina) - Na središnjem zagrebačkom trgu usubotu se prodaje 550 božićnih drvaca s korijenom koje su Hrvatskešume darovale humanitarnoj akciji "Za 1000 radosti" Hrvatskog Caritasaza pomoć najsiromašnijim hrvatskim građanima.
ZAGREB, 11. prosinca 2004. (Hina) - Na središnjem zagrebačkom trgu u subotu se prodaje 550 božićnih drvaca s korijenom koje su Hrvatske šume darovale humanitarnoj akciji "Za 1000 radosti" Hrvatskog Caritasa za pomoć najsiromašnijim hrvatskim građanima.

Zagrepčani od subote po prigodnim cijenama od 30 do 200 kuna mogu kupiti božićna drvca, a sav prihod od prodaje namijenjen je Caritasovim korisnicima iz cijele Hrvatske. Hrvatske šume su i lani uspješno sudjelovale u Caritasovoj akciji. Humanitarna akcija "Za 1000 radosti" Hrvatskog Caritasa trajat će do Tri kralja.

Građani se u akciju mogu uključiti kupnjom 3D kartice Hrvatskog Caritasa po cijeni od osam kuna u svim prodavaonicama Tiska i na Ininim benzinskim crpkama. U svim poslovnicama Privredne banke Zagreba građani će moći na već ispisanim uplatnicama samo upisati iznos koji žele uplatiti za akciju "Za 1000 radosti". I ove godine Hrvatski Caritas namjerava akcijom prikupiti oko dva i po milijuna kuna i pomoći oko tisuću najsiromašnijih.

Ravnatelj Hrvatskog Caritasa Ivan Milovčić pozvao je građane da se uključe u akciju i u ovo božićno vrijeme pomognu siromašnim sugrađanima. "Tom akcijom želimo u čovjeku probuditi osjećaj da na Božji Dar - koji je za nas dao svog Sina - uzvratimo darivanjem", rekao je ravnatelj Hrvatskog Caritasa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙