FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Upozorenje: božićne zabave mogu vam narušiti zdravlje

LONDON, 11. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Nemojte plesati postolovima na božićnom domjenku vaše tvrtke i oduprite se izazovufotokopiranja dijelova tijela u pijanom zanosu da zadivite kolege.
LONDON, 11. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Nemojte plesati po stolovima na božićnom domjenku vaše tvrtke i oduprite se izazovu fotokopiranja dijelova tijela u pijanom zanosu da zadivite kolege.

Poruka je to Britanskog kraljevskog društva za spriječavanje nesreća, koje se u petak pridružilo sindikatima kako bi dali smjernice za sigurne i uspješne uredske zabave.

"Oduprite se izazovu da fotokopirate dijelove svoje anatomije", ističu Kraljevsko društvo i Kongres radničkih sindikata. "Ako se fotokopirni aparat razbije imat ćete Božić sa staklom u bolnim mjestima", savjetuju oni.

"Plesanje po stolovima može vama i njima učiniti puno štete", napominju, dodajući da su stolovi u sobi za sastanke namijenjeni teškim dokumentima, a ne preteškim tijelima zaposlenika.

Pod svaku cijenu savjetuju izbjegavanje cigareta i ukrasnih svijeća, a radnike upozoravaju da paze na svoje kolege koje su sklone pretjerivanju u alkoholu. "Alkohol neke ljude čini više agresivnima nego prijateljski nastrojenima", kažu organizacije.

Iako ih neki nazivaju ubojicama dobre zabave Kraljevsko društvo za spriječavanje nesreća i sindikati tvrde da samo žele pomoći. Navode kako će neke sigurnosne mjere i savjeti ljudima omogućiti da se dobro zabavljaju na svojim uredskim zabavama, bez da moraju zatražiti pomoć službi za pomoć u nevoljama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙