FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potraga za pljačkašem kladionice u Vodicama

ŠIBENIK, 1. prosinca 2004. (Hina) - Za nepoznatim počiniteljem koji jesinoć u Vodicama opljačkao kladionicu "Germaniju"u vlasništvuistoimena zagrebačkog poduzeća još se traga, izvijestila je policija.
ŠIBENIK, 1. prosinca 2004. (Hina) - Za nepoznatim počiniteljem koji je sinoć u Vodicama opljačkao kladionicu "Germaniju"u vlasništvu istoimena zagrebačkog poduzeća još se traga, izvijestila je policija.

Šibensko-kninska Policijska uprava u današnjem priopćenju navodi da se razbojništvo dogodilo u trenutku kad se u kladionici nalazila samo jedna zaposlenica. Nepoznati muškarac s kapuljačom na glavi i šalom preko lica ušao je u kladionicu i, prijeteći nožem, od zaposlenice zatražio novac. Kad je dobio novac, razbojnik je, kako tvrdi policija, žurno napustio kladionicu i udaljio se. Policijski službenici od sinoć tragaju za počiniteljem toga kažnjivog djela.

U policijskom se priopćenju ne navodi koliko je novca ukradeno iz vodičke kladionice, ali se u policiji neslužbeno doznaje da je riječ o većoj svoti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙