FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kaznena prijava protiv 52-godišnjeg Zemunca

ŠIBENIK, 24. studenog 2004. (Hina) - Protiv odsutnog 52-godišnjegdržavljanina Srbije i Crne Gore iz Zemuna bit će u redovitu postupkupodnesena kaznena prijava zbog utemeljene sumnje da je počiniokažnjivo djelo protiv civilnog stanovništva, priopćila je policija.
ŠIBENIK, 24. studenog 2004. (Hina) - Protiv odsutnog 52-godišnjeg državljanina Srbije i Crne Gore iz Zemuna bit će u redovitu postupku podnesena kaznena prijava zbog utemeljene sumnje da je počinio kažnjivo djelo protiv civilnog stanovništva, priopćila je policija.

Policijska uprava šibensko-kninska izvijestila je danas kako je kriminalističkom obradbom i na temelju prikupljenih obavijesti o zločinima protiv civilnog stanovništva što su ih u tijeku okupacije dijela Šibensko-kninske županije počinili pripadnici srpskih paravojnih postrojba utvrđeno da je 52-godišnji Zemunac pucao u mještanku.

Kako se navodi, 19. lipnja 1993. u Ljubotiću u prominskoj općini on je zatražio novac i vino u kući 71-godišnje mještanke. Kad je žena odbila zahtjeve, Zemunac je u nju pucao iz automatskog oružja i ranio je u desnu potkoljenicu, a onda je otišao iz kuće.

U njegovu društvu bilo je, kaže se u policijskom izvješću, više pripadnika srpske paravojske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙