FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INA: Uprava nije donijela odluku o otpremninama

ZAGREB, 8. prosinca 2004. (Hina) - Uprava Ine nikada nije donijelanikakvu odluku o otpremninama, niti o visini otpremnina, priopćila jedanas Inina Služba za informiranje i odnose s javnošću reagirajućitime na napise u tisku da su petorici smijenjenih članova Uprave Ineponuđene otpremnine od po 1,5 milijuna kuna.
ZAGREB, 8. prosinca 2004. (Hina) - Uprava Ine nikada nije donijela nikakvu odluku o otpremninama, niti o visini otpremnina, priopćila je danas Inina Služba za informiranje i odnose s javnošću reagirajući time na napise u tisku da su petorici smijenjenih članova Uprave Ine ponuđene otpremnine od po 1,5 milijuna kuna.

Informaciju da su petorici smijenjenih članova Uprave Ine ponuđene visoke otpremnine u članku pod naslovom "Za odlazak iz Ine po 1,5 milijuna kuna" objavio je danas Jutarnji list.

Tolika je otpremnina, navodi se u članku, ponuđena "bivšim, u srpnju ove godine smijenjenim, članovima Uprave Ine - Milanu Ujeviću, Sanjinu Kiriginu, Željku Vrbanoviću, Željku Belošiću i Borisu Čavraku".

Inina Služba za informiranje i odnose s javnošću navodi da Uprava Ine nikada nije donijela nikakvu odluku o otpremninama, niti o visini otpremnina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙