FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nije potpisan sporazum o suradnji HAZU-a i HLIBIH

ZAGREB, 7. prosinca 2004. (Hina) - Sporazum o znanstvenoj suradnjiHrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU) i Hrvatskogaleksikografskoga instituta BiH (HLIBiH) u Mostaru danas ne će bitipotpisan, nego ćemo održati zatvoreni radni sastanak, rekao jepredsjednik HAZU-a akademik Milan Moguš novinarki Hine koja je kanilaizvijestiti o potpisivanju spomenuta sporazuma.
ZAGREB, 7. prosinca 2004. (Hina) - Sporazum o znanstvenoj suradnji Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU) i Hrvatskoga leksikografskoga instituta BiH (HLIBiH) u Mostaru danas ne će biti potpisan, nego ćemo održati zatvoreni radni sastanak, rekao je predsjednik HAZU-a akademik Milan Moguš novinarki Hine koja je kanila izvijestiti o potpisivanju spomenuta sporazuma.

Zamjenik glavnog urednika Hrvatskoga leksikona BiH Ivan Markešić obavijestio je jučer e-mailom Hinu da će danas u HAZU-u biti potpisan Sporazum o znanstvenoj suradnji HAZU-a i mostarskog HLIBiH. U obavijesti s imenima potpisnika Sporazuma napominje se kako će Sporazumom biti obuhvaćena i izradba Hrvatskog leksikona BiH, jednog od najvažnijih projekata.

Ivan Markešić, upitan da objasni nastalu okolnost, izjavio je kako iz opravdanih razloga danas nije potpisan Sporazum, ali da će on biti potpisan, kako se nada, za mjesec dana. Markešić, međutim, nije naveo razloge zbog kojih Sporazum nije danas potpisan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙