FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: u petak proslava Dana ljudskih prava

ZAGREB, 7. prosinca 2004. (Hina) - Ovogodišnja proslava Međunarodnogdana ljudskih prava, 10. prosinca, bit će održana na zagrebačkomCvjetnom trgu, priopćio je danas Vladin Ured za ljudska prava.
ZAGREB, 7. prosinca 2004. (Hina) - Ovogodišnja proslava Međunarodnog dana ljudskih prava, 10. prosinca, bit će održana na zagrebačkom Cvjetnom trgu, priopćio je danas Vladin Ured za ljudska prava.

U sklopu proslave na Cvjetnom trgu u petak od 12 do 18 sati nastupit će pjevači, dječji zborovi i kazališta, a bit će dodjeljene nagrade za radove učenika na temu ljudskih prava.

Događaj će biti i humanitarnog karaktera jer će osobe iz javnog, kulturnog i političkog života prodavati proizvode donatora, a prihod će biti darovan Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri.

Svoj rad predstavit će na štandovima nevladine i međunarodne organizacije za ljudska prava od čijih će predstavnika građani moći saznati sve što ih zanima o ljudskim pravima.

Proslava će po prvi puta objediniti Vladin Ured za ljudska prava, nevladine organizacije i međunarodne organizacije koje djeluju u Hrvatskoj, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙