FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Džedi 3 napadača ubijena, Amerikanci sigurni

DŽEDA, 6. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Trojica naoružanih muškaracakoji su u ponedjeljak napali zgradu konzulata Sjedinjenih Država uDžedi, na zapadu Saudijske Arabije, ubijena su, a dva su ranjena iuhićena, dok su svi Amerikanci na sigurnom i među njima nema talaca,objavljeno je iz službenih izvora.
DŽEDA, 6. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Trojica naoružanih muškaraca koji su u ponedjeljak napali zgradu konzulata Sjedinjenih Država u Džedi, na zapadu Saudijske Arabije, ubijena su, a dva su ranjena i uhićena, dok su svi Amerikanci na sigurnom i među njima nema talaca, objavljeno je iz službenih izvora.

"Tri napadača ubijena su a dva su uhićena nakon što su ranjeni", rekao je glasnogovornik saudijskog ministarstva unutarnjih poslova. Napadači pripadaju saudijskom ogranku terorističke mreže Osame bin-Ladena, kazao je glasnogovornik.

"Snage sigurnosti odmah su intervenirale i stanje je pod kontrolom", dodao je.

Glasnogovornica američkog veleposlanstva Carol Kalin rekla je da u napadu ni jedan američki diplomat nije poginuo, ranjen ili uzet za taoca.

"Nema gubitaka među Amerikancima", rekla je Kalin. Dodala je da su u napadu ranjena dva zaposlenika konzulata koji nisu Amerikanci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙