FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Napad u Bagdadu: Najmanje dva policajca mrtva, 35 ranjenih

BAGDAD, 4. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Najmanje su dva policajcaubijena, a 35 ih je ranjeno u subotu u samoubilačkom napaduautomobilom bombom na policijsku postaju nedaleko od sigurnosne, tzv."zelene zone" u središtu Bagdada, izvijestio je liječnik iz bolniceYarmuk.
BAGDAD, 4. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Najmanje su dva policajca ubijena, a 35 ih je ranjeno u subotu u samoubilačkom napadu automobilom bombom na policijsku postaju nedaleko od sigurnosne, tzv. "zelene zone" u središtu Bagdada, izvijestio je liječnik iz bolnice Yarmuk.

"Primili smo dva mrtva i 35 ranjenih policajaca", dodao je Adel Hinaui iz bolničke hitne službe.

Automobil bomba eksplodirao je u 9.30 sati po mjesnom vremenu nedaleko od postaje Salhiya, u blizini sjedišta ministarstva vanjskih poslova i "zelene zone", gdje se nalaze uredi iračke vlade, te američko i britansko veleposlanstvo, rekao je jedan policajac.

Atentat je izveden dan nakon napada na policijsku postaju u četvrti Al-Amel na zapadu prijestolnice i još jednog napada na šijitsku džamiju u četvrti sa sunitskom većinom u Bagdadu, u kojima je ubijeno 26 ljudi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙