FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skupina navijača izazvala izgred u Drnišu

DRNIŠ, 6. prosinca 2004. (Hina) - Skupina od 15 nepoznatih Dinamovihnavijača sinoć je oko 22,30 sati u središtu Drniša izazvala izgred ukojem su lakše ozlijeđena dvojica Drnišana, a policija traga zaizgrednicima, izvijestila je jutros šibensko-kninska Policijskauprava.
DRNIŠ, 6. prosinca 2004. (Hina) - Skupina od 15 nepoznatih Dinamovih navijača sinoć je oko 22,30 sati u središtu Drniša izazvala izgred u kojem su lakše ozlijeđena dvojica Drnišana, a policija traga za izgrednicima, izvijestila je jutros šibensko-kninska Policijska uprava.

Nakon povratka s utakmice Hajduk - Dinamo iz Splita petnaestak nepoznatih Dinamovih navijača s trima vozilima zagrebačkih registracija zapriječila je put u središtu Drniša, u Ulici 42. brigade, osobnom autombilu "opel vectri" kojim je upravljao 21-godišnji mladić iz Velušića.

Najprije su na automobilu drvenim palicama razbili vjetrobransko staklo, zatim su oštetili desna vrata i unutarnji retrovizor te fizički napali vozača i njegova suvozača (22) iz Drniša, dok su se dvojica mladića iz automobila uspjela skloniti.

Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Domu zdravlja u Drnišu, gdje su im utvrđene lakše ozljede, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙