FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP: Nedjeljni derbi Hajduk-Dinamo utakmica visokog rizika

ZAGREB, 2. prosinca 2004. (Hina) - Nedjeljni nogometni derbi splitskogHajduka i zagrebačkog Dinama policija je ocijenila utakmicom visokogsigurnosnog rizika, a na splitskom Poljudu očekuje se oko 30 tisućagledatelja, priopćeno je danas iz MUP-a.
ZAGREB, 2. prosinca 2004. (Hina) - Nedjeljni nogometni derbi splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama policija je ocijenila utakmicom visokog sigurnosnog rizika, a na splitskom Poljudu očekuje se oko 30 tisuća gledatelja, priopćeno je danas iz MUP-a.

Kako bi spriječila nerede policija je najavila da će poduzimati "opsežne mjere i radnje" na svim pravcima dolaska i povrata gledatelja, kao i na samom stadionu za vrijeme odigravanja utakmice.

U MUP-u kažu da će svima koji će se ponašati protupravno spriječiti dolazak na utakmicu, dok će protiv počinitelja poduzimati "energične mjere sukladno zakonskim ovlastima".

MUP stoga apelira na sve navijače da izbjegnu ponašanja koja bi moglo dovesti do nereda i opasnosti za sigurnost ostalih sudionika utakmice, a predstavnike navijačkih skupina poziva na suradnju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙