FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Napadnut nogometaš Dinama Dario Zahora

ZAGREB, 21. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka policija potvrdila jedanas da je sinoć napadnut nogometaš Dinama Dario Zahora, te da u tomnapadu nije ozlijeđen.
ZAGREB, 21. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka policija potvrdila je danas da je sinoć napadnut nogometaš Dinama Dario Zahora, te da u tom napadu nije ozlijeđen.

Neki mediji prenijeli su da je sinoć napadnut Zahora, koji incident nije prijavio, tako da je policija tek danas s njim došla u kontakt, izvijestio je PUZ.

Zahora se nije žalio ni na kakve ozljede, a pregledao ga je i Dinamov liječnik, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Dok se vraćao automobilom kući nakon utakmice koju je Dinamo izgubio od Rijeke, Zahoru su uz vrijeđanje napali zasad nepoznati muškarci. Oni su na Sveticama, dok je Zahora čekao na semaforu, otvorili vrata njegova automobila nakon čega su ga vrijeđali i udarili nekoliko puta, izvijestila je policija.

Pretpostavlja se da su napadači navijači zagrebačkog Dinama koji su na taj način izrazili gnjev zbog jučerašnjeg poraza tog nogometnog kluba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙