FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GRČKI VATERPOLIST DOBIO SJEDALICOM U GLAVU

ATENA, 2. prosinca (Hina/STA) - U velikim neredima navijača za vrijemeutakmice vaterpolskog prvenstva Grčke, Panionios - Olympiakosozlijeđen je i jedan od igrača.
ATENA, 2. prosinca (Hina/STA) - U velikim neredima navijača za vrijeme utakmice vaterpolskog prvenstva Grčke, Panionios - Olympiakos ozlijeđen je i jedan od igrača.

Neredi su započeli pri rezultatu 3:3, kada su igrač Olympiakosa Thomas Schertwitis i kapetan Panioniosa Costas Loudis u bazenu izmijenili nekoliko udaraca. Bio je to signal za početak nereda na tribinama. Prvo je jedan navijač pirejskog kluba skočio na klupu s igračima Panioniosa i udario šakom u glavu trenera Alekosa Vassosa i bacio ga u bazen. Potom su navijači Olympiakosa počeli bacati brojne predmete (plastične stolice, mobitele, cipele, torbe, kante, kovanice, ključeve) prema igračima i pritom je sjedalica pogodila Zacharias Anastassiadis u glavu nakon čega je igrač Panioniosa prevezen u bolnicu Tzaneio, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Batine je dobio i pomoćni trener Vouliagmenia, Costas Dimou, koji je došao scoutirati momčadi. Huligani nisu poštedjeli niti svoje navijače. Ukrali su im kompletnu opremu, te odjeću i obuću, pa su igrači napustili plivalište u kupaćim gaćicama i ogrtačima. Niti navijači Panioniosa nisu mirno promatrali divljanje suparničke skupine. Već, su bacili nekoliko baklji prema klupi Olympiakosa.

"Bila je to ratna zona. Nikada nisam doživio ništa slično. U Njemačkoj se to nikada ne bi dogodilo," kazao je njemački reprezentativac Schertwitis. Utakmica je naravno prekinuta.

Neredi navijača u posljednje su vrijeme veliki problem grčkog sporta. S tribina nogometnih stadiona huligani su se preselili na košarkaške, vaterpolske, odbojkaške i rukometne utakmice. Posljednji incident se dogodio 24 sata nakon što je grčka Vlada najavila donošenje niza mjera kako bi se zaustavio porast nasilja na sportskim borilištima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙