FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RUMUNJSKA: SUSPENDIRAN NOGOMETAŠ KOJI JE NAPAO NAVIJAČA

BUKUREŠT, 25. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Nogometaš bukureštanskogDinama Adrian Mihalcea suspendiran je na dvije utakmice te će moratiplatiti 400 eura kazne zbog udaranja navijača Universitatee izCraiove.
BUKUREŠT, 25. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Nogometaš bukureštanskog Dinama Adrian Mihalcea suspendiran je na dvije utakmice te će morati platiti 400 eura kazne zbog udaranja navijača Universitatee iz Craiove.

Inicident se dogodio prošlog vikenda na prvenstvenoj utakmici između domaće Universitatee i Dinama. U drugom poluvremenu na teren je uletio navijač domaće momčadi koji je htio staviti šal oko vrata Dinamova napadača Claudija Niculescua, bivšeg igrača Universitatee. Navijača je presreo Mihalcea te ga je "kick-box" udarcem srušio na travu.

Mihalcea je nakon susreta izjavio da mu je žao, ali se opravdava da nije znao koje su bile namjere navijača koji je uletio na teren.

"Nisam znao što smjera. Mogao je u šalu imati zamotan kamen ili nož. Bila je to instiktivna reakcija", rekao je Mihalcea.

Napadnuti navijač najavio je tužbu protiv Dinamova nogometaša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙