FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak- otvorena škola stranih jezika za djecu razvojačenih branitelja

SISAK, 3. prosinca 2004. (Hina) - U Sisku je danas otvorena Školastranih jezika za djecu razvojačenih hrvatskih branitelja koju u Siskui na području posebne državne skrbi i interesa u Petrinji, Gvozdu iGlini besplatno pohađa 80-ak djece hrvatskih branitelja slabijegimovnog stanja.
SISAK, 3. prosinca 2004. (Hina) - U Sisku je danas otvorena Škola stranih jezika za djecu razvojačenih hrvatskih branitelja koju u Sisku i na području posebne državne skrbi i interesa u Petrinji, Gvozdu i Glini besplatno pohađa 80-ak djece hrvatskih branitelja slabijeg imovnog stanja.

Školu su zajednički otvorili Humanitarni odjel Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske i UDVDR Sisačko-moslavačke županije, uz pomoć brojnih darovatelja koji su za projekt darovali 210 tisuća kuna.

Učenje stranih jezika organizira Škola stranih jezika "Eurolingua Multimedia" d.o.o. iz Siska, koja je snizila cijene školovanja, te svakom polazniku darovala školsku torbu i pribor. Nastava se izvodi u prostorima Škole stranih jezika "Euro Lingua Multimedia" u Sisku i Petrinji i osnovnih škola u Glini i Gvozdu.

Predsjednik županijske UDVDR-e Željko Kardaš zahvalio je svima koji su pomogli otvorenju škole stranih jezika, naglasivši da je besplatno učenje stranih jezika velika pomoć razvojačenim hrvatskim braniteljima u školovanju njihove djece. Poznavanje stranih jezika jedno je od najvažnijih preduvjeta za stručno napredovanje u Europskoj uniji u koju će Hrvatska ući, dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙