FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tekstilpromet: neto dobit 4,07 milijuna kuna

ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka koja se baviprodajom proizvoda od tekstila, sportske odjeće i obuće Tekstilprometd.d. u prvih je devet mjeseci ove godine ostvarila 4,07 milijuna kunaneto dobiti, što je znatno smanjenje u odnosu na isto razdoblje lanikada je ostvarena dobit od 31,5 milijuna kuna.
ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka koja se bavi prodajom proizvoda od tekstila, sportske odjeće i obuće Tekstilpromet d.d. u prvih je devet mjeseci ove godine ostvarila 4,07 milijuna kuna neto dobiti, što je znatno smanjenje u odnosu na isto razdoblje lani kada je ostvarena dobit od 31,5 milijuna kuna.

Kako stoji u pojašnjenju poslovnih rezultata koje je Tekstilpromet dostavio Varaždinskoj burzi, na smanjenje dobiti utjecala je nerealizirana dobit u povezanim društvima, vrijednosna usklađenja zaliha sa 30. rujna ove godine i jednokratni otpis dugotrajne imovine.

Ukupni su prihodi tvrtke u devet mjeseci ove godine ostvareni u iznosu od 619,37 milijuna kuna i bili su 5,4 posto viši, a povećani su i ukupni rashodi, za 11 posto, na nešto više od 614 milijuna kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji iznosili su 533,29 milijuna kuna, što je porast od 2,9 posto, dok su prihodi od prodaje u inozemstvu smanjeni za 3,1 posto, na 34,67 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙