FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKOPJE: BUČKOVSKI SLUŽBENO MANDATAR ZA SASTAV VLADE

SKOPJE, 26. studenoga 2004. (Hina) - Predsjednik Makedonije BrankoCrvenkovski u petak je povjerio mandat za sastav nove Vladedosadašnjem ministru obrane Vladi Bučkovskom koji je na izvanrednomKongresu Socijaldemokratskog saveza, najjače stranke vladajućekoalicije, izabran za predsjednika stranke i predložen za mandataraza sastav vlade.
SKOPJE, 26. studenoga 2004. (Hina) - Predsjednik Makedonije Branko Crvenkovski u petak je povjerio mandat za sastav nove Vlade dosadašnjem ministru obrane Vladi Bučkovskom koji je na izvanrednom Kongresu Socijaldemokratskog saveza, najjače stranke vladajuće koalicije, izabran za predsjednika stranke i predložen za mandatara za sastav vlade.

Nakon službenog dobijanja mandata Bučkovski je izjavio da očekuje da će nova Vlada biti izabrana za tri tjedna i najavio da će odmah početi pregovore s koalicijskim partnerima o rekonstrukciji sadašnjeg sastava Vlade.

Dosadašnja Vlada Makedonije u proteklih je dvadesetak dana bila u ostavci nakon što je premijer Hari Kostov podnio neopozivu ostavku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙