FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOSTAR: PROTJERANA 62 STRANA DRŽAVLJANA

MOSTAR, 24. studenoga 2004. (Hina) - Za proteklih jedanaest mjeseci spodručja Hercegovačkoneretvanske županije protjerana su 62 stranadržavljana među kojima je najviše državljana Albanije 25 te Srbije iCrne Gore 17, Makedonije 5 i Kine tri, priopćilo je u srijeduMinistarstvo unutarnjih poslova Hercegovačkoneretvanske županije.
MOSTAR, 24. studenoga 2004. (Hina) - Za proteklih jedanaest mjeseci s područja Hercegovačkoneretvanske županije protjerana su 62 strana državljana među kojima je najviše državljana Albanije 25 te Srbije i Crne Gore 17, Makedonije 5 i Kine tri, priopćilo je u srijedu Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačkoneretvanske županije.

Među protjeranima s teritorija BiH su i državljani Rusije, Slovačke, Ukrajine, Moldavije, Rumunjske, Libanona, Bjelorusije i Južnoafričke Republike, navodi se u policijskom izvješću. Objašnjeno je da su protjerivanja obavljena na temelju Zakona BiH o kretanju i boravku stranaca i azilu.

Među protjeranim stranim državljanima više je osoba za koje se sumnja da su dio krijumčarskog lanca koji se bavi prostitucijom, rekli su policijski dužnosnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙