FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ispravak vijesti HNA6858 "Sanader: Neću supotpisati razrješenje Podbevšeka"

ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestiHNA6858 "Sanader: Neću supotpisati razrješnje Podbevšeka" unesuispravak u drugom odlomku, gdje umjesto "...da je POA podnijelakaznene prijave ..." treba stajati "...da je POA podnijela izvješćePolicijskoj upravi zagrebačkoj, koja je na temelju njega podnijelakaznene prijave protiv (Željka) Bagića i (Franje) Tureka (bivšegtajnika Mesićeva ureda i bivšeg ravnatelja POA-e)".
ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA6858 "Sanader: Neću supotpisati razrješnje Podbevšeka" unesu ispravak u drugom odlomku, gdje umjesto "...da je POA podnijela kaznene prijave ..." treba stajati "...da je POA podnijela izvješće Policijskoj upravi zagrebačkoj, koja je na temelju njega podnijela kaznene prijave protiv (Željka) Bagića i (Franje) Tureka (bivšeg tajnika Mesićeva ureda i bivšeg ravnatelja POA-e)".

Vijest s unesenim ispravkom glasi:

ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Vlade Ivo Sanader izjavio je večeras da neće supotpisati prijedlog iz Ureda predsjednika za razrješenje ravnatelja Protuobavještajne agencije (POA) Joška Podbevšeka.

Dodao je da je takva reakcija iz predsjedničkog ureda posljedica činjenice da je POA podnijela izvješće Policijskoj upravi zagrebačkoj, koja je na temelju njega podnijela kaznene prijave protiv (Željka) Bagića i (Franje) Tureka (bivšeg tajnika Mesićeva ureda i bivšeg ravnatelja POA-e). Stoga taj prijedlog neće biti supotpisan, rekao je Sanader novinarima u hotelu Westin prije svečanog otvorenja kongresa Hrvatske udruge hotelijera i restoratera.

Iz Ured predsjednika Stjepana Mesića večeras je priopćeno da je on supotpisao rješenje o razrješenju Podbevšeka i poslao ga na supotpis predsjedniku Vlade Sanaderu.

U priopćenju se, uz ostalo, kaže da je predsjednik Mesić primio danas Podbevšeka i tom prilikom istaknuo nezadovoljstvo postupcima POA-e u načinu prikupljanja podataka od novinarke Helene Puljiz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙