FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski sabor o žužulu nakon polusatne stanke

ZAGREB,25. studenoga(Hina) - O prijedlogu triju oporbenih stranaka dase ministru vanjskih poslova Miomiru Žužulu izglasa nepovjerenje zbognavodne upletenosti u 'aferu Imostroj' Hrvatski sabor će raspravljatiiza 18 sati, nakon polusatne stanke u zasjedanju.
ZAGREB,25. studenoga(Hina) - O prijedlogu triju oporbenih stranaka da se ministru vanjskih poslova Miomiru Žužulu izglasa nepovjerenje zbog navodne upletenosti u 'aferu Imostroj' Hrvatski sabor će raspravljati iza 18 sati, nakon polusatne stanke u zasjedanju.

Stanku je odredio predsjednik Sabora Vladimir Šeks, pojašnjavajući da Žužul još ne može doći u Sabor, zbog neodgodivih obveza. Dodao je da se Žužul u međuvremenu mora sastati s povjerenikom za proširenje EU.

Izglasavanje nepovjerenja Žužulu prijedlog je triju oporbenih klubova - SDP-a, HNS-a i HSS-a, koji Žužula optužuju da je svoj položaj iskoristio za pribavljanje materijalne koristi tvrtci svoje supruge i daljnjeg rođaka Ivana Karina.

Državno odvjetništvo i Državni ured za reviziju prošloga su tjedna u svojim nalazima ocijenili kako prigodom donošenja Vladine odluke da se tvrtci 'Imostroj' otpišu dugovanja prema državi nije bilo nezakonitih postupanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙