FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: IZJAVA OCA UHIĆENE BEOGRADSKE STUDENTICE

ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Presuda zagrebačkog sudabeogradskim studentima radi fotografiranja sa slikom Draže Mihailovićana Trgu bana Jelačića je "nebulozna", drži otac uhićene MirjaneĐergović, prenosi beogradski "Blic" u srijedu.
ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Presuda zagrebačkog suda beogradskim studentima radi fotografiranja sa slikom Draže Mihailovića na Trgu bana Jelačića je "nebulozna", drži otac uhićene Mirjane Đergović, prenosi beogradski "Blic" u srijedu.

"Mirjana je u Zagreb otišla na izložbu slika Pabla Picassa, ali joj je ta ekskurzija očigledno prisjela", izjavio je za "Blic" Velibor Đergović, otac uhićene studentice. "Odluka suda da moju kćer osudi na pet, a Stevana na 15 dana zatvora je nebuloza koja neće doprinijeti uspostavljanju mira i prijateljstva dvije zemlje" rekao Đergović navodeći da je iz veleposlanstva Srbije i Crne Gore dobio uvjeravanja da mu je kćer dobro.

"Rečeno mi je da hrvatske vlasti sa njom postupaju korektno. S Mirjanom nisam uspostavio kontakt jer joj je nakon uhićenja oduzet mobilni telefon", rekao je Đergović, prenosi list i navodi da je Ljiljana Zarubica, savjetnica u veleposlanstvu SCG-a u Zagrebu, jučer u Remetincu posjetila Stevana i Mirjanu koji nisu imali primjedbi na uvjete smještaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙