FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UMAG: RUKOMETNU UTAKMICU OSNOVACA GLEDALO TISUĆU LJUDI

UMAG, 11. studenog 2004. (Hina) - Utakmicom između umaške Osnovneškole "Marije i Line" i buzetske Osnovne škole "Vazoslava Gržalja"počela je Školska rukometna liga Republike Hrvatske u kojoj će se ovesezone natjecati 21 osnovna i 17 srednjih škola.
UMAG, 11. studenog 2004. (Hina) - Utakmicom između umaške Osnovne škole "Marije i Line" i buzetske Osnovne škole "Vazoslava Gržalja" počela je Školska rukometna liga Republike Hrvatske u kojoj će se ove sezone natjecati 21 osnovna i 17 srednjih škola.

Otvarajući natjecanje, koje s potporom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa organizira Zavod za razvoj i promociju školskog športa, pomoćnica ministra dr. Romana Caput-Jogunica istaknula je da je to novo natjecanje u kojem po posebnim pravilima osnovci igraju mješovito: prvu i treću četvrtinu djevojčice, drugu i četvrtu dječaci, a srednjoškolci igraju odvojeno.

U prvoj utakmici pred više od 1000 gledatelja u školskoj športskoj dvorani umaške osnovne škole domaći je sastav pobijedio buzetske osnovce sa 36:10 (9:4, 13:3, 6:3, 8:0).

Najboljim sudionicima utakmice proglašeni su Andrea Pavić (Buzet) i Teo Prodan (Umag).

Sve ostale utakmice prvoga kola igraju se iduće srijede.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙