FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uređen sanitarni čvor riječke Urologije

RIJEKA, 23. studenoga 2004. (Hina) - Urološki odjel Kliničko-bolničkogcentra u Rijeci prvi put nakon izgradnje 1936. obnovio je sanitarničvor darovnicom od oko 150.000 kuna, izvijestio je na današnjojkonferenciji za novinstvo pročelnik Klinike za kirurgiju KBC-a ŽeljkoFučkar.
RIJEKA, 23. studenoga 2004. (Hina) - Urološki odjel Kliničko-bolničkog centra u Rijeci prvi put nakon izgradnje 1936. obnovio je sanitarni čvor darovnicom od oko 150.000 kuna, izvijestio je na današnjoj konferenciji za novinstvo pročelnik Klinike za kirurgiju KBC-a Željko Fučkar.

U sanitarnom čvoru obavljeni su građevni i keramički radovi, uređena je vodovodna i strujna instalacija, ugrađeni su nova kada, tuš-kada, umivaonici i druge sanitarije. Darovatelji su riječke tvrtke "Autotrans", "Jadranski pomorski servis" i "Triglav osiguranje".

Fučkar je kazao da je tako uklonjen bitan nedostatak Urološkog odjela jer je on bio najčešći izvor unutarbolničkih zaraza bolesnika, a sada je higijena na najvišoj razini, što je do sada bilo nemoguće ostvariti.

Na Odjelu s 38 postelja, koji je krovna urološka jedinica za tri županije, liječi se 2400 i operira 1800 bolesnika na godinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙