FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SASTANAK KVARTETA ZA BLISKI ISTOK U EGIPTU

SHARM EL-SHEIK, 23. studenog 2004. (Hina/AFP) - Predstavnici kvartetaza Bliski istok okupili su se u utorak u egipatskom ljetovalištu Sharmel-Sheik, gdje bi potom trebali sudjelovati na međunarodnojkonferenciji o Iraku.
SHARM EL-SHEIK, 23. studenog 2004. (Hina/AFP) - Predstavnici kvarteta za Bliski istok okupili su se u utorak u egipatskom ljetovalištu Sharm el-Sheik, gdje bi potom trebali sudjelovati na međunarodnoj konferenciji o Iraku.

Američki državni tajnik Colin Powell, ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov i nizozemski kolega Bernard Botle, kao i visoki predstavnik Europske unije za vanjsku politiku i sigurnost Javier Solana, kojma su se pridružili glavni tajnik UN-a Kofi Annan i nova europska povjerenica za vanjske odnose Benita Ferrero-Waldner, održali su "neformalni sastanak" u hotelu u Sharm el-Sheiku, potvrdio je jedan američki diplomat.

Sastanak je, kazao je, bio prigoda za razmatranje načina na koji bi se mogao podržati izbor novog palestinskog predsjednika i obnoviti mirovni proces.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙