FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na predloženi državni proračun oko 420 amandmana

ZAGREB, 22. studenog 2004. (Hina) - Nešto više od 420 amandmanapodnijeli su zastupnici i njihovi klubovi na prijedlog državnogaproračuna za iduću godinu, što je otprilike isti broj kao i u slučajuproračuna za 2004.
ZAGREB, 22. studenog 2004. (Hina) - Nešto više od 420 amandmana podnijeli su zastupnici i njihovi klubovi na prijedlog državnoga proračuna za iduću godinu, što je otprilike isti broj kao i u slučaju proračuna za 2004.

Rok za podnošenje amandmana istekao je večeras u 20 sati, a sve zaprimljene amandmane obradit će i sistematizirati saborska služba koja će ih potom uputiti Vladi.

Vlada će se sutra, najvjerojatnije kasno poslijepodne, očitovati o podnesenim amandmanima te utvrditi konačan izgled proračuna.

Sabor će pak izjašnjavanje o amandmanima početi u srijedu ujutro, a sam proračun Hrvatski bi sabor trebao donijeti u srijedu kasno navečer ili u prvim satima četvrtka, ovisno o brzini izjašnjavanja o amandmanima.

Koliko su podneseni amandmani "teški", odnosno koliko iziskuju dodatnih sredstava, u Hrvatskom saboru večeras nisu mogli precizirati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙