FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jako nevrijeme i u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Nevrijeme, praćeno jakim sjevercemi pljuskom, zahvatilo je popodne nakon 14,20 sati iBjelovarsko-bologorsku županiju, izvijestio je večeras Državni centarza obavješćivanje.
ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Nevrijeme, praćeno jakim sjevercem i pljuskom, zahvatilo je popodne nakon 14,20 sati i Bjelovarsko-bologorsku županiju, izvijestio je večeras Državni centar za obavješćivanje.

Nevrijeme je na širem bjelovarskom području oštetilo desetkilovoltne dalekovode prema Zrinskom Topolovcu, Severinu, Brezovcu i Patkovcu, a kvar na dalekovodu prema Zrinskom Topolovcu uklonjen je oko 17,30 sati.

Oštećena je i niskonaponska mreža, a ekipe bjelovarske Elektre uklanjaju kvarove.

Zbog pada stabla na cestu promet je na cesti D28 Bjelovar - Daruvar kod Velikog Grđevca do 17,30 sati tekao jednim kolničkim trakom.

Stablo je palo i na županijsku cestu Garešnica - Daruvar kod Ivanova Polja pa je promet do 16 sati također tekao jednim trakom.

Bjelovarski vatrogasci uklonili su u Grgincu kod Bjelovara stablo nagnuto na cestu.

U Dabincu kod Grubišna Polja vjetar je raskrio krov na gospodarskoj zgradi, izvijestio je Državni centar za obavješćivanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙