FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nevrijeme u Osječko-baranjskoj županiji

OSIJEK, 19. studenog 2004. (Hina) - Olujno nevrijeme praćeno kišom kojeje oko 16 sati zahvatilo Osječko-baranjsku županiju nanijelo je velikeštete, ali nije bilo ozijeđenih, izvijestila je osječko-baranjskapolicija.
OSIJEK, 19. studenog 2004. (Hina) - Olujno nevrijeme praćeno kišom koje je oko 16 sati zahvatilo Osječko-baranjsku županiju nanijelo je velike štete, ali nije bilo ozijeđenih, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Slomljene grane oštetile su desetke automobila u Osijeku, Belom Manastiru, Valpovu, Kopačevu i ostalim mjestima, dva su automobila u Osijeku u Donjem gradu oštećena od pada limenog krova, a jedno je iščupano stablo prepriječilo Hadrijanovu ulicu u Donjem gradu.

Po riječima županijskoga vatrogasnog zapovjednika Dražena Hećimovića pripadnici profesionalnih i dobrovoljnih vatrogasnih postrojba uklanjaju posljedice nevremena u cijeloj Županiji.

Kasno popodne vjetar je otpuhao limeni krov sa zgrade u Livani pored Osijeka koji se zaustavio na platanama i sada ga uklanjanju vatrogasci.

U Valpovu se zapalio i srušio električni stup, a u Belom Manastiru je drvo palo na kiosk. Bio je i velik broj intervencija zbog srušenih dimnjaka na kućama, kazao je Dražen Hećimović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙