FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sućut predsjednika Mesića obitelji Branica

ZAGREB, 18. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićuputio je danas brzojav sućuti obitelji prof. dr. Marka Branice,istaknutog hrvatskog kemičara i dugogodišnjeg direktora Zavoda zaistraživanje mora i okoliša Instituta Ruđer Bošković, koji je umrojučer u Zagrebu u 74. godini.
ZAGREB, 18. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić uputio je danas brzojav sućuti obitelji prof. dr. Marka Branice, istaknutog hrvatskog kemičara i dugogodišnjeg direktora Zavoda za istraživanje mora i okoliša Instituta Ruđer Bošković, koji je umro jučer u Zagrebu u 74. godini.

"S dubokom tugom primio sam vijest da je umro veliki znanstvenik svjetskog glasa prof. dr. Marko Branica. Hrvatska je izgubila velikog borca za zaštitu okoliša, ali i za unapređenje kvalitete okoliša, kako je to sam prof. dr. Branica govorio. Bio je čovjek dubokog humanizma i optimizma, čovjek koji je vjerovao da ovaj svijet u kojem živimo može biti i bolji", naveo je u brzojavu sućuti predsjednik Stjepan Mesić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙