FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK MESIĆ IZRAZIO SUĆUT POVODOM ARAFATOVE SMRTI

ZAGREB, 11. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić uputio je u četvrtak izraze sućuti najvišimpredstavnicima palestinske vlasti u povodu smrti predsjednikaPalestinske samouprave Jasera Arafata.
ZAGREB, 11. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić uputio je u četvrtak izraze sućuti najvišim predstavnicima palestinske vlasti u povodu smrti predsjednika Palestinske samouprave Jasera Arafata.

"Njegov odlazak nije nas ostavio ravnodušnim. Bio je prepoznatljiv vođa Vašeg naroda, u arapskom svijetu, ali i u međunarodnoj zajednici. Nažalost, politička je kriza Bliskog istoka ostala najvećim problemom današnjih međunarodnih odnosa", napisao je Mesić.

"Duboko vjerujemo i nadamo se da će nositelji političkih procesa u toj regiji, i nakon smrti Vašeg vođe, smoći snage i razumijevanja, da se dođe do konačnog, mirnog i svima prihvatljivog rješenja. Bio bi to najveći politički doprinos ostvarenju ciljeva Jasera Arafata", stoji u poruci sućuti predsjednika Mesića.

Jaser Arafat preminuo je u četvrtak ujutro u vojnoj bolnici Percy u blizini Pariza.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙