FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SANADER UPUTIO BRZOJAV SUĆUTI POVODOM ARAFATOVE SMRTI

ZAGREB, 11. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanaderuputio je u četvrtak brzojav sućuti palestinskom premijeru AhmeduKoreiju u povodu smrti predsjednika Palestinske samouprave JaseraArafata u kojem naglašava da će "Arafat diljem svijeta biti zapamćenkao vođa palestinskog naroda u najzahtjevnijim trenucima", priopćilaje hrvatska Vlada.
ZAGREB, 11. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader uputio je u četvrtak brzojav sućuti palestinskom premijeru Ahmedu Koreiju u povodu smrti predsjednika Palestinske samouprave Jasera Arafata u kojem naglašava da će "Arafat diljem svijeta biti zapamćen kao vođa palestinskog naroda u najzahtjevnijim trenucima", priopćila je hrvatska Vlada.

"Njegova prisutnost nedostajat će u potrazi za trajnim mirom na Bliskom istoku. Vjerujem da će vaša vlada i palestinski narod u ovom značajnom trenutku pronaći potrebnu snagu za nastavkom puta predsjednika Arafata u izgradnji prosperitetnog palestinskog naroda koji živi u miru sa svim svojim susjedima", piše u brzojavu premijer Sanader, upućujući sućut i članovima palestinske vlade, obitelji Arafat i njegovima najbližim suradnicima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙