FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka primljena u FECTO, udrugu turističkih gradova

RIJEKA,16. studenoga(Hina) - Grad Rijeka primljen je prije nekolikodana u Europsku udrugu turističkih gradova FECTO, koja okuplja 90europskih turističkih središta, izvijestili su danas na konferencijiza novinare gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor riječke Turističkezajednice Petar Škarpa.
RIJEKA,16. studenoga(Hina) - Grad Rijeka primljen je prije nekoliko dana u Europsku udrugu turističkih gradova FECTO, koja okuplja 90 europskih turističkih središta, izvijestili su danas na konferenciji za novinare gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor riječke Turističke zajednice Petar Škarpa.

Europska udruga turističkih gradova FECTO okuplja turističke djelatnike s ciljem promidžbe gradskog turizma, a Rijeka je, nakon Zagreba, Splita i Dubrovnika, četvrti hrvatski grad član te Udruge, rečeno je na konferenciji.

Gradonačelnik Obersnel istaknuo je da je za daljnji razvitak turizma u Rijeci potrebno povećati turističke kapacitete te nastaviti promidžbu grada kao mjesta zanimljivih događanja. Razvitku turizma uvelike će, smatra, pridonijeti ostvarenje Rijeka Gateway projekta u sklopu kojega će biti izgrađen novi međunarodni putnički terminal u riječkoj luci.

Činjenica da je Rijeka primljena u Europsku udrugu turističkih gradova potvrđuje ozbiljnost nastojanja da ona postane prepoznatljivo turističko odredište, ocijenio je Obersnel.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙