FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EREKAT: PALESTINSKI IZBORI KLJUČNI DA SE IZBJEGNE ANARHIJA

JERUZALEM , 15. studenog 2004. (Hina/AFP) - Održavanje izbora napalestinskim teritorijima za 60 dana ključno je pitanje koje bitrebalo omogućiti izbjegavanje nasilja i anarhiju, rekao je uponedjeljak palestinski ministar zadužen za pregovore Saeb Erekat,nakon jučerašnje pucnjave u Gazi u kojoj su poginula dvojicapolicajaca.
JERUZALEM , 15. studenog 2004. (Hina/AFP) - Održavanje izbora na palestinskim teritorijima za 60 dana ključno je pitanje koje bi trebalo omogućiti izbjegavanje nasilja i anarhiju, rekao je u ponedjeljak palestinski ministar zadužen za pregovore Saeb Erekat, nakon jučerašnje pucnjave u Gazi u kojoj su poginula dvojica policajaca.

"Smatram da je ono što se dogodilo jučer sramotno te da moramo započeti proces koji će omogućiti ponovno uspostavljanje zakona i javnog reda. Ako u tomu ne uspijemo, ponovno će početi nasilje i anarhija", rekao je Erekat za privatnu izraelsku televiziju, nakon pucnjave do koje je došlo jučer u prisutnosti predsjednika PLO-a Mahmuda Abasa.

Glavni palestinski pregovarač također je ocijenio da pucnjava u Gazi nije bila pokušaj atentata na Abbasa. "Ne znam točno što se dogodilo, no u svakom slučaju je sramotno i imamo razloga za zabrinutost." Izbori za novog predsjednika Palestinske samouprave trebali bi se održati 9. siječnja 2005.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙