FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SMRT ARAFATA BITI ĆE OBJAVLJENA DANAS?

RAMALLAH, 10. studenog 2004. (Hina/AFP) - Smrt palestinskog čelnikaJasera Arafata trebala bi službeno biti objavljena danas u Mukati,njegovom sjedištu u Ramallahu, izjavio je u srijedu za agenciju Francepresse palestinski dužnosnik koji je želio ostati anoniman.
RAMALLAH, 10. studenog 2004. (Hina/AFP) - Smrt palestinskog čelnika Jasera Arafata trebala bi službeno biti objavljena danas u Mukati, njegovom sjedištu u Ramallahu, izjavio je u srijedu za agenciju France presse palestinski dužnosnik koji je želio ostati anoniman.

"Smrt predsjednika Arafata bi trebala biti objavljena u srijedu nakon sastanka središnjeg odbora Fataha i izvršnog odbora Palestinske oslobodilačke organizacije (PLO) koji bi se trebao održati u Mukati", kazao je isti dužnosnik.

Obavijest o smrti očekuje se nakon što su se rano jutros u Ramallah vratili premijer Ahmad Korei, "drugi čovjek" PLO-a Mahmud Abbas, ministar vanjskih poslova Nabil Shaath i predsjednik Izvršnog palestinskog vijeća (parlament) Rawhi Fattuh. Oni su u utorak boravili u vojnoj bolnici Percy de Clamart, nedaleko od Pariza, gdje je 29. listopada na liječenje primljen Jaser Arafat. Vidjeli su ga i razgovarali s liječnicima.

Glavni palestinski pregovarač Saeb Erekat je kazao da će Arafat, kada premine, biti sahranjen u svom sjedištu u Mukati u Ramallahu.

"Nema sumnje da će predsjednik Arafat, ako premine, biti sahranjen u Mukati", kazao je Erekat. Odbio je dati detalje o navodnom dogovoru s Izraelcima glede prebacivanja tijela u Ramallah.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙