FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždinski SDP i HSS potpisali sporazum o suradnji

VARAŽDIN, 13. studenog 2004. (Hina) - Čelnici HSS-a i SDP-a Varaždinskežupanije Zvonimir Sabati i Miroslav Korenika potpisali su danasSporazum o suradnji na predstojećim lokalnim izborima i zajedničkomupravljanju županijom.
VARAŽDIN, 13. studenog 2004. (Hina) - Čelnici HSS-a i SDP-a Varaždinske županije Zvonimir Sabati i Miroslav Korenika potpisali su danas Sporazum o suradnji na predstojećim lokalnim izborima i zajedničkom upravljanju županijom.

U sporazumu se navodi da će te dvije stranke na lokalne izbore izaći sa zajedničkim programom i istaknuti zajedničkog kandidata za župana. Korenika je tom prilikom rekao da će njihova koalicija biti najjača u županiji te da očekuju zajedničko obnašanje vlasti.

"Ovaj je sporazum i važan korak za sljedeće parlamentarne izbore, a očekujemo da će oni biti prijevremeni", kazao je Korenika.

Osim na razini županije, SDP i HSS nastojat će i u što više općina i gradova izaći sa zajedničkom listom, a otvoreni su i za suradnju s drugim strankama i nevladinim udrugama.

Uvjereni su da zajedničkim djelovanjem mogu doprinjeti jačanju lokalne samouprave, a u izbornom nadmetanju s političkim suparnicima nastojat će biti pošteni, korektni, tolerantni i pravedni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙