FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FALLUJA: MARINCI PRONAŠLI TRUPLA U PODZEMNOM ZATVORU

FALLUJA, 12. studenog 2004. (Hina/AFP) - Američki marinci otkrili su upetak podzemni zatvor u Falluji (zapadno od Bagdada), u kojemu su bilanajmanje dva trupla i dva vrlo mršava, ali živa čovjeka, izjavio je zaAFP obavještajni časnik koji nije htio otkriti identitet.
FALLUJA, 12. studenog 2004. (Hina/AFP) - Američki marinci otkrili su u petak podzemni zatvor u Falluji (zapadno od Bagdada), u kojemu su bila najmanje dva trupla i dva vrlo mršava, ali živa čovjeka, izjavio je za AFP obavještajni časnik koji nije htio otkriti identitet.

Zatvor je otkriven u kući u četvrti Julan (na sjeverozapadu) koje se smatra središtem pobune u tom gradu. Marinci su pretraživali kuću koja je upravo bila bombardirana, kada su začuli povike i, otvorivši vrata u stražnjem dijelu kuće, otkrili zatvor s tri ćelije.

Vojnici su zatim izvukli iz zatvora dvojicu preživjelih koji su očito bili mentalno zaostali, a predstavili su se kao Hamis i Ahmed Azaui. Jedan od dvojice braće rekao je da nije ništa jeo već šest dana. Nešto kasnije, dok su bili vani na ulici, jedan od njih pokušao je pobjeći, ali su ga petorica marinaca svladala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙