FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U BAGDADU PRONAĐENO OBEZGLAVLJENO TIJELO AZIJATA

BAGDAD, 30. listopada 2004. (Hina/AFP) - Obezglavljeno tijelomuškarca, po svoj prilici Azijata, pronađeno je subotu navečer izabolnice u Bagdadu, blizu ulice Haifa, rekao je glasnogovornikministarstva unutarnjih poslova, ali nije mogao sa sigurnosti rećiradi li se o Japancu otetom u Iraku, prenosi AFP.
BAGDAD, 30. listopada 2004. (Hina/AFP) - Obezglavljeno tijelo muškarca, po svoj prilici Azijata, pronađeno je subotu navečer iza bolnice u Bagdadu, blizu ulice Haifa, rekao je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova, ali nije mogao sa sigurnosti reći radi li se o Japancu otetom u Iraku, prenosi AFP.

"Obezglavljeno tijelo pronađeno je u subotu navečer iza bolnice al-Karama. Glava pronađena pokraj tijela je vjerojatno glava Azijata", rekao je brigadir Adnane Abdelrahmane i dodao da je tijelo prebačeno u institut sudske medicine u Bagdadu.

Japanska vlada primila je ranije vijest da je Shosei Koda, 24-godišnji autostopist koji je ovog tjedna bio otet u Iraku, ubijen.

Shoseija Kodu otela je "Organizacija Al-Qaida džihada u zemlji Rafidaina (Mezopotamija)", islamistička skupina Abu Musaba Al-Zarqawija koja je zaprijetila da će mu odrubiti glavu ne povuče li Tokio za 48 sati svoje snage iz Iraka. Ultimatum je istekao u petak ujutro.

U petak je pronađeno jedno obezglavljeno tijelo u Iraku ali poslije je oporgnuto da se radi o Kodi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙