FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NOVE ŽRTVE U IRAKU

BAGDAD, 30. listopada 2004. (Hina) - Sedam je Iračana ubijeno usukobima s američkim vojnicima, a 14 ranjeno u subotu na područjujugozapadno od Bagdada, dok su na području Kirkuka pronađena tijeladvojice civila, jednog šofera i jednog policajca, javljaju agencije.
BAGDAD, 30. listopada 2004. (Hina) - Sedam je Iračana ubijeno u sukobima s američkim vojnicima, a 14 ranjeno u subotu na području jugozapadno od Bagdada, dok su na području Kirkuka pronađena tijela dvojice civila, jednog šofera i jednog policajca, javljaju agencije.

Sedam je osoba ubijeno u sukobima koji su izbili kod Haswe kada su naoružani napadači napali američke vojnike koji su pretraživali zgrade u tom selu, javlja agencija Reuters. Nije poznato koliko je među mrtvima napadača, a koliko civila.

Prema agenciji Reuters ni američka ni britanska vojska, koje na tom području imaju raspoređene snage, ne raspolažu informacijama o ovom incidentu.

Agencija France Presse javlja kako su na području Kirkuka ubijeni dvoje civila i vozač iračkog kamiona te da je policija pronašla izrešetano tijelo pripadnika svojih snaga koji je otet večer ranije.

"Nepoznati su napadači otvorili vatru na jednog Turkmenca i njegovu suprugu ispred njihove kuće u centru Kirkuka", kazao je policijski časnik za agenciju France Presse. Naoružani su napadači ubili i vozača iračkog kamiona na putu između Kirkuka i Tikrita.

Osim toga, policija u Kirkuku je pronašla tijelo jednog od svojih pripadnika koji je otet u petak navečer ispred svoje kuće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙