FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Rončević posjetit će Europski centar za sigurnosne studije

ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - Ministar obrane Berislav Rončević sizaslanstvom MORH-a i u pratnji američkog veleposlanika u HrvatskojRalpha Franka boravit će od 15. do 17. studenoga u George C. MarshallCentru - europskom centru za sigurnosne studije u GarmischPartenkirchenu u Njemačkoj, priopćeno je danas iz Službe za odnose sjavnošću i informiranje MORH-a.
ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - Ministar obrane Berislav Rončević s izaslanstvom MORH-a i u pratnji američkog veleposlanika u Hrvatskoj Ralpha Franka boravit će od 15. do 17. studenoga u George C. Marshall Centru - europskom centru za sigurnosne studije u Garmisch Partenkirchenu u Njemačkoj, priopćeno je danas iz Službe za odnose s javnošću i informiranje MORH-a.

U tom vremenu ministar Rončević sudjelovat će na posebnom seminaru kojeg su za izaslanstvo MORH-a pripremili djelatnici Marshall Centra, a susrest će se i s hrvatskim vojnim i civilnim polaznicima različitih programa u tom Centru, ističe se u priopćenju.

Kako se dodaje, seminar će biti sastavljen od predavanja, analiza slučajeva i diskusija s prijašnjim ministrima obrane i načelnicima stožera.

Marshall Centar je američko - njemačka institucija koja ima međunarodno osoblje i predavače, a zadaća je Centra stvoriti stabilnije sigurnosno okružje promičući demokratske institucije i odnose osobito u području obrane, stoji u priopćenju MORH-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙