FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog nesreće u Brodotrogiru privedeno šest osoba

SPLIT, 12. studenog 2004. (Hina) - Istražnom sucu Županijskog suda uSplitu privedeno je jutros šest osoba pod sumnjom da su odgovorne zaradnu nesreću u Brodotrogiru, u utorak, u kojoj su smrtno stradalačetvorica radnika.
SPLIT, 12. studenog 2004. (Hina) - Istražnom sucu Županijskog suda u Splitu privedeno je jutros šest osoba pod sumnjom da su odgovorne za radnu nesreću u Brodotrogiru, u utorak, u kojoj su smrtno stradala četvorica radnika.

Od policije ni od suda nije se mogao doznati identitet privedenih, ni koje je vrste kaznena prijava protiv njih podignuta, no neslužbeno se doznaje da je riječ o više poslovođa Brodotrogira, zaduženih za zaštitu na radu, čišćenje i antikorozivnu zaštitu.

U Istražni centar Županijskog suda u Splitu osumnjičenici su dovedeni iz Trogira, gdje su sinoć u policijskoj postaji kriminalistički obrađeni.

Je li među njima i netko iz kooperantske tvrtke AKZ - BUBIS - M nije poznato, no znade se da je među njima predsjednik Uprave Brodotrogira Mateo Tramontana. U tijeku je ispitivanje privedenih kod istražnog suca Marka Brdara.

Otac i sin 45-godišnji Ante i 18-godišnji Josip Vržina te njegovi vršnjaci Ante Šamija i Danijel Martinović smrtno su stradali u utorak od gušenja otrovnim plinovima u utrobi broda "Atlantik Friga" kad se zbog rezanja lima s vanjske strane zapalila izolacijska smjesa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙