FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske do 12,30 sati.
ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

SPLIT - U trogirskom Brodogradilištu jutros su u radnoj nesreći na brodu smrtno stradala četiri radnika, a još su tri zadobila otrovanje dišnog sustava, potvrdio je načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić. Nesreća se dogodila na brodu "Atlantic Frigo" koji se u Brodotrogiru nalazi na remontu. Radnici su, po prvim policijskim podacima, stradali od gušenja plinom, odnosno dimom koji je nastao u požaru na izolacijskim materijalima i instalacijama. Požar je, vjerojatno, izazvalo brušenje, zavarivanje ili rezanje lima vanjske oplate broda.

ZAGREB - Predsjednik HSP-a Anto Đapić najavio je danas da će njegova stranka u Saboru glasovati za nepovjerenje ministru vanjskih poslova Miomiru Žužulu, ali i kazao kako stranka još nije odlučila kako će se postaviti u slučaju da se 'afera Žužul' pretvori u odlučivanje o povjerenju čitavoj Vladi. Đapić je na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru kazao kako očekuje da će raspravu o navodnom Žužulovu sukobu interesa HDZ pokušati prikazati kao napad na Vladu. Ocijenio je da se Sanader Žužula neće odreći, čak ni pod cijenu raspada koalicije. HSP-ov predsjednički kandidat Slaven Letica smatra pak da se čitav slučaj iskorištava u predizborne svrhe, pred izbore za Predsjednika Republike Hrvatske.

ZAGREB- Predsjednik SDP-a Ivica Račan jučer je u Branimirovoj ulici u Zagrebu doživio lakšu prometnu nezgodu kada je u stražnji dio njegovog službenog, stranačkog automobila svojim automobilom udario alkoholizirani vozač, izvijestila je danas zagrebačka policija. U nesreći nije bilo ozlijeđenih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙