FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra savjetovanje 'Ekonomska politika Hrvatske u 2005.'

ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - U organizaciji Hrvatskog društvaekonomista (HDE) u Opatiji će se od 10. do 12. studenog održati XII.tradicionalno savjetovanje 'Ekonomska politika Hrvatske u 2005.'.
ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - U organizaciji Hrvatskog društva ekonomista (HDE) u Opatiji će se od 10. do 12. studenog održati XII. tradicionalno savjetovanje 'Ekonomska politika Hrvatske u 2005.'.

Prema najavama organizatora, skup bi trebao otvoriti hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, a predsjednik Vlade Ivo Sanader trebao bi predstaviti ekonomsku politiku za iduću godinu.

Guverner Hrvatske narodne banke (HNB) Željko Rohatinski, pak, trebao bi govoriti o monetarnoj politici Hrvatske, dok bi ministar financija Ivan Šuker trebao predstaviti fiskalnu politiku Hrvatske za sljedeće razdoblje.

U radu savjetovanja očekuje se i potpredsjednik Vlade Republike Srbije Miroljub Labus, s osvrtom na mogućnosti i ograničenja ekonomske suradnje između Hrvatske i Srbije.

Tradicionalno savjetovanje ekonomista ove će godine obuhvatiti niz aktualnih gospodarskih pitanja, poput pristupanja EU, porezne reforme, ekonomske politike u uvjetima prezaduženosti, konkuretnosti Hrvatske, izazovima monetarne politike u pristupanju EU te razvoja tržišta kapitala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙