FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 2. studenoga 2004. (Hina) - Pregled vijesti u 12,30 sati
ZAGREB, 2. studenoga 2004. (Hina) - Pregled vijesti u 12,30 sati

ZAGREB - Hrvatska je u prvih devet mjeseci izvezla roba u vrijednosti 5,78 milijardi dolara, a uvezla u vrijednosti preko 12 milijardi dolara, podatci su Državnog zavoda za statistiku. Većina hrvatske robne razmjene odvija se sa zemljama EU i u devet mjeseci ove godine u 25 zemalja EU izvezeno je roba u vrijednosti od oko 3,8 milijardi dolara (što je 23,7 posto više nego u istom razdoblju lani). Iz tih je zemalja uvezeno roba u vrijednosti 8,5 milijardi dolara, ili 14,8 posto više nego u devet mjeseci prošle godine. Najznačajniji hrvatski vanjskotrgovinski partneri su Italija, Njemačka, Austrija, te Slovenija.

ZAGREB - Maloprodajne cijene motornih benzina i dizelskih goriva na Ininim benzinskim postajama neće se mijenjati ovaj tjedan, ali poskupljuju cijene plavog dizela i loživog ulja. Cijena litre plavoga dizela povećava se za 3,6 posto, i iznosi 3,77 kuna po litri (do sada 3,64 kune), a loživa ulja ekstra lakog za 3,4 posto, na 3,96 kuna (do sada 3,83 kune).

ZAGREB - Drugo savjetovanje "Menadžment u agrobiznisu" koje organiziraju zagrebački Agronomski fakultet i Hrvatsko agroekonomsko društvo održat će se 4. i 5. studenoga u Stubičkim Toplicama. Glavne teme savjetovanja su menadžment u poduzeću, problemi menadžmenta na nacionalnoj razini, strateški menadžment, menadžment financija i rizika te menadžment i ruralni razvitak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙