FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BEČ: PREDSTAVLJEN UNIDO PROJEKT ZA HRVATSKU

BEČ, 9. studenog 2004. (Hina) - Ministar vanjskih poslova Miomir Žužulbio je u utorak u sjedištu UN-a u Beču nazočan predstavljanjuUNIDO-ovog (Organizacija UN-a za industrijski razvitak) projekta orazvoju korporativne društvene odgovornosti za Hrvatsku.
BEČ, 9. studenog 2004. (Hina) - Ministar vanjskih poslova Miomir Žužul bio je u utorak u sjedištu UN-a u Beču nazočan predstavljanju UNIDO-ovog (Organizacija UN-a za industrijski razvitak) projekta o razvoju korporativne društvene odgovornosti za Hrvatsku.

Taj pilot projekt, koji će se početi provoditi u Hrvatskoj s mogućnošću proširenja na zemlje u regiji, trebao bi pomoći malim i srednjim poduzećima u razvitku modela po kojem bi se povećao izvoz.

UNIDO u potpunosti financira taj projekt, u Hrvatskoj će se izabrati pet tvrtki gdje će se projekt početi provoditi u trajanju od 15 mjeseci nakon čega će se mjeriti rezultati, a nakon toga bi se trebao proširiti na cijelu regiju.

Ministar Žužul izrazio je zadovoljstvo da je Hrvatska izabrana za početak provođenja tog projekta.

Provođenju projekta bili su nazočni glavni direktor UNIDO-a Carlos Magarinos, veleposlanici zemalja regije , kao i Slovačke, Češke, Mađarske, Poljske, Albanije, Rumunjske, Bugarske, Velike Britanije, Danske, Nizozemske, Italije, Austrije i Japana, te i predstavnik ureda UNDPI Ureda razvojnog programa UN-a u Zagrebu.

Nakon toga ministar Žužul govorit će na redovitom 29. zasjedanju Odbora za industrijski razvitak UNIDO-a, a potom su predviđeni bilateralni susreti s glavnim direktorom UNIDO-a Carlosom Magarinosom, glavnim direktorom bečkog sjedišta UN-a Antoniom Mariom Costom. Posjet Beču ministar Žužul završit će razgovorom s generalnim tajnikom OESS-a Janom Kubišom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙