FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POWELL IMPRESIONIRAN PALESTINSKIM VODSTVOM

MEXICO, 9. studenog 2004. (Hina/AFP) - Američki državni tajnik ColinPowell izjavio je u utorak da je "impresioniran načinom na kojipalestinski čelnici među sobom razgovaraju i s time kako napredujunjihovi razgovori" o budućnosti palestinskog naroda, dok se njihovpredsjednik Jaser Arafat u Parizu bori za život.
MEXICO, 9. studenog 2004. (Hina/AFP) - Američki državni tajnik Colin Powell izjavio je u utorak da je "impresioniran načinom na koji palestinski čelnici među sobom razgovaraju i s time kako napreduju njihovi razgovori" o budućnosti palestinskog naroda, dok se njihov predsjednik Jaser Arafat u Parizu bori za život.

"Otkako se Arafat nalazi u bolnici u Parizu, bio sam impresioniran načinom na koji palestinski čelnici među sobom razgovoraju i kako napreduju njihovi razgovori", kazao je Powell u zrakoplovu na putu za Meksiko.

Četiri visoka palestinska dužnosnika u ponedjeljak su doputovali u Francusku gdje bi trebali posjetiti Arafata u vojnoj bolnici Percy u blizini Pariza.

Američki državni tajnik u utorak će se u glavnom gradu Meksika sastati s meksičkim ministrom vanjskih poslova Luisom Ernestom Derbezom i meksičkim predsjednikom Vincenteom Foxom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙