FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - SVIJET - ZA PONEDJELJAK, 8. STUDENOGA

ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje izsvijeta za ponedjeljak, 8. studenoga.
ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za ponedjeljak, 8. studenoga.

ZAGREB - Dvodnevni seminar o financiranju razvoja lokalne i regionalne samouprave u organizaciji Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) održat će se u hotelu Sheraton. Na otvorenju seminara u 14.30 sati očekuje se dolazak premijera Ive Sanadera, a domaćin je ministar financija Ivan Šuker. Na seminaru će sudjelovati predsjednik EBRD-a Jean Lemierre te stotinjak sudionika iz Hrvatske i zemalja regije koji će se upoznati s iskustvima stečenim na sufinanciranju ISPA i PHARE programa EU zajmovima EBRD-a i korištenju tih fondova.

Tiskovna konferencija zakazana je za 15.30 sati.

BEČ - Ministar vanjskih poslova Miomir Žužul u ponedjeljak će otputovati u Austriju gdje će se susresti s austrijskom ministricom vanjskih poslova Ursulom Plassnik.

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH razmotrit će ostavku Adnana Terzića na dužnost predsjedatelja Vijeća ministara BiH. Terzić je podnio ostavku tvrdeći da Vijeće ministara više nema potporu zastupnika državnog parlamenta iz redova vladajuće koalicije.

DEN HAAG - Prvo pojavljivanje pred Haškim sudom (ICTY) kosovskog Albanca Beqe Beqaja, optuženog za nepoštivanje suda zbog zastrašivanja svjedoka optužbe koji su dali iskaze protiv njegovog rođaka, haškog optuženika Isaka Musliua.

WASHINGTON - Američki državni tajnik Colin Powell putuje u Grad Meksiko na godišnji sastanak američko-meksičkog povjerenstva, posvećenog imigraciji i sigurnosti granica.

VARŠAVA - U posjet Poljskoj dolazi predsjednik Srbije i Crne Gore Svetozar Marović.

LEON (Španjolska) - Sastanak njemačkog kancelara Gerharda Schroedera i španjolskog premijera Josea Luisa Rodrigeza Zapatera.

Dežurni urednici:

Noć: Robertino Šalinović

Prijepodne: Sonja Djerasimović

Poslijepodne: Duška Gerić Koren/Domagoj Janković

Navačer: Darko Vlahović

telefon: 385 1 4808 645

telefax: 385 1 4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙