FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NOGA STATUE SADAMA HUSEINA PRODAJE SE NA INTERNETU

BERLIN, 8. studenog 2004. (Hina/AFP) - Dio brončane statue koja jepredstavljala Sadama Huseina što ju je 9. travnja 2003. srušiloameričko oklopno vozilo, ponuđen je na jednoj njemačkoj internetskojstranici za 9.800 eura.
BERLIN, 8. studenog 2004. (Hina/AFP) - Dio brončane statue koja je predstavljala Sadama Huseina što ju je 9. travnja 2003. srušilo američko oklopno vozilo, ponuđen je na jednoj njemačkoj internetskoj stranici za 9.800 eura.

Ponude za kupnju lijeve noge statue koja je predstavljala Sadama Huseina, veličine 1,70 m, primaju se do utorka ujutro. U oglasu se precizira kako ponuđeni predmet "nije nov" te da je isporuka moguća u sve dijelove svijeta.

Predmet je, kako se može pročitati na internetskoj stranici Azubo, od britanskih vojnika kupio jedan trgovac starim željezom iz Donje Saske a zatim ga je preprodao sadašnjem vlasniku koji se potpisuje pseudonimom Paul 911.

Nedugo nakon ulaska američkih vojnika u Bagdad 9. travnja 2003., američko oklopno vozilo srušilo je divovsku statuu iračkog diktatora na radost okupljene mase. Riječ je o posljednjoj Sadamovoj statui postavljenoj u tome gradu 28. travnja 2002., u povodu njegova 65 rođendana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙