FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠEF UNMIK-A U DOLAZI U POSJET BEOGRADU

BEOGRADUBEOGRAD,2. studenoga 2004.(Hina) - Šef Civilne misije UN-a na Kosovu(UNMIK) Soren Jessen Petersen u srijedu navečer dolazi u posjetBeogradu, gdje će se u četvrtak, 4. studenoga sastati s državnimdužnosnicima Srbije i državne zajednice Srbije i Crne Gore.
BEOGRAD,2. studenoga 2004.(Hina) - Šef Civilne misije UN-a na Kosovu (UNMIK) Soren Jessen Petersen u srijedu navečer dolazi u posjet Beogradu, gdje će se u četvrtak, 4. studenoga sastati s državnim dužnosnicima Srbije i državne zajednice Srbije i Crne Gore.

Kako je najavljeno, Petersen će razgovarati s predsjednikom državne zajednice SCG Svetozarom Marovićem, predsjednikom Srbije Borisom Tadićem, premijerom Vojislavom Koštunicom, ministrom vanjskih poslova SCG Vukom Draškovićem i ministrom obrane SCG Prvoslavom Davinićem.

Srbijanski premijer Vojislav Koštunica kazao je u utorak novinarima u Beogradu da će glavna tema njegovog predstojećeg razgovora s Petersenom biti "institucionalna zaštita ljudskih prava Srba i drugog nealbanskog stanovništva u pokrajini", što je "pitanje svih pitanja" na Kosovu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙