FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: vozač tramvaja 13 rekao da su mu otkazale kočnice

ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - U sudaru ZET-ovih tramvaja u Zagrebuje jutros ozlijeđeno 18 osoba, svi lakše, a među njima i obojicavozača tramvaja, od kojih je jedan, vozač tramvaja s brojem 13,policiji rekao da su mu otkazale kočnice.
ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - U sudaru ZET-ovih tramvaja u Zagrebu je jutros ozlijeđeno 18 osoba, svi lakše, a među njima i obojica vozača tramvaja, od kojih je jedan, vozač tramvaja s brojem 13, policiji rekao da su mu otkazale kočnice.

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama izjavila je danas da je liječničku pomoć zbog lakših ozljeda zadobivenih u sudaru zatražilo prvo 13 osoba, a da se kasnije na bolove potužilo još njih pet.

Do nesreće je došlo jutros u 7,16 sati kada je tramvaj broj 13 naletio na tramvaj s brojem 2 koji je stajao na tramvajskoj postaji na raskrižju Vukovarske i Radničke ulice.

Vulama je izvijestila da je vozač 'trinajstice' policiji izjavio da su na njegovu tramvaju otkazale kočnice, no, istaknula je, točan uzrok nesreće utvrdit će se pregledom tramvaja koji je u tijeku, a koji obavljaju policajci te predstavnici tehničke službe ZET-a. Po potrebi, pozvat će se i vještaci, dodala je.

U zagrebačkim bolnicama koje su zbrinule ozlijeđene doznaje se da su svi lakše ozlijeđeni (trzaj vratne kralježnice, istegnuća i natučenost vratnih mišića te prsnog koša), a većina će ih, ili već je, biti pušteno kućama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙