FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: u sudaru tramvaja 17 osoba lakše ozlijeđeno

ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - U jutrošnjem sudaru tramvaja uZagrebu po najnovijim podatcima iz zagrebačkih bolnica lakše jeozlijeđeno 17 osoba, među kojima i vozač jednog tramvaja.
ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - U jutrošnjem sudaru tramvaja u Zagrebu po najnovijim podatcima iz zagrebačkih bolnica lakše je ozlijeđeno 17 osoba, među kojima i vozač jednog tramvaja.

Tramvaj broj 13 jutros je u 7,16 sati naletio na tramvaj broj 2 koji je stajao na tramvajskoj postaji na raskrižju Ulice grada Vukovara i Radničke ceste, izjavio je za Hinu načelnik Prve postaje Prometne policije zagrebačke Policijske uprave Tomislav Bohaček.

Rekao je da će se tehničkim pregledom tramvaja utvrditi je li uzrok sudara tehnička pogrješka ili ljudski čimbenik. Policija također razgovara s vozačima tramvaja i putnicima, rekao je Bohaček.

Među ozlijeđenima je i vozač tramvaja broj 13.

Devet osoba je nakon sudara tramvaja prevezeno u Kliniku za traumatologiju. Dežurni liječnik Klinike dr. Darko Perović izjavio je za Hinu da su sve zadobile lakše ozljede, poput trzaja vratne kralješnice, istegnuća i natučenosti vratnih mišića, prsnog koša, a jedna je s ranom na glavi. Kazao je da će sve najvjerojatnije biti otpuštene kućama.

Bolnica "Merkur" primila je pet lakše ozlijeđenih osoba i sve su otpuštene kućama.

U KBC "Rebro" stigle su tri žene srednjih godina kojima je dijagnosticiran trzaj vratne kralješnice i, kako kažu u toj bolnici, vjerojatno će sve biti otpuštene kući.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙