FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: D8 kod Bakra otvorena za promet

ZAGREB, 7. studenog 2004. (Hina) - Od 19 sati otvorena je Jadranskamagistrala D8 kod mjesta Bakar koja je bila zatvorena zbog prometnenesreće, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 7. studenog 2004. (Hina) - Od 19 sati otvorena je Jadranska magistrala D8 kod mjesta Bakar koja je bila zatvorena zbog prometne nesreće, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Zbog jakog vjetra promet je usporen na dionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić. Bura puše i na dionici autoceste A1, Zagreb-Split, od Maruna do izlaza Zadar 2. Zbog mogućih odrona zemlje i kamenja duž Jadranske magistrale i na ceste kroz gorja, vozače HAK poziva na oprez.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija naizmjence, zbog odrona potpornog zida. Takva regulacija prometa iz istog razloga vrijedi i na dionici D1 Knin-Sinj, u mjestu Koljane.

Pojačan je teretni promet na izlazu preko graničnog prijelaza Bajakovo i Bregana. Ulaz osobnih vozila je pojačan na prijelazu Županja i Stara Gradiška, dok je izlaz osobnih, također pojačan na Bregani. Ostalim graničnim prijelazima vozila prometuju normalno.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙